Close x

Este Macleod Wall Calendar 2021 (Art Calendar)

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781787559691

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Esté MacLeod’s paintings are informed by the real and the imaginary. The variety of techniques Esté uses to layer colour and shapes adds an ethereal element to her work and this wonderful wall calendar brings together a vibrant selection of 12 of her artworks. Her background in textile and ceramic design is noticeable in the stylised, abundant and colourful forms used in her paintings. Informative text accompanies each work and the datepad features previous and next month’s views.

Mai multe informatii
Editura Flame Tree Publishing
Dimensiuni 301 x 300 x 6
Data Publicarii 07/09/2020
Format Calendar
Numar pagini 12
Descriere RO Picturile lui Esté MacLeod sunt informate de real si de imaginar. Varietatea tehnicilor pe care Esté le foloseste pentru a acoperi culoarea si formele adauga un element eteric operei sale si acest minunat calendar de perete reuneste o selectie vibranta de 12 dintre lucrarile sale de arta.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Picturile lui Esté MacLeod sunt informate de real si de imaginar. Varietatea tehnicilor pe care Esté le foloseste pentru a acoperi culoarea si formele adauga un element eteric operei sale si acest minunat calendar de perete reuneste o selectie vibranta de 12 dintre lucrarile sale de arta.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Este Macleod Wall Calendar 2021 (Art Calendar)
Rating-ul dumneavoastra