Close x

Evaluation & Management (E/M) Coding Calculator


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781633838932

33,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A reference guide for an Evaluation & Management (E/M) Coding Calculator would assist managers and supervisor responsible for performance evaluations to provide accurate performance ratings among their employees in a consistent manner. The reference guide would help provide verbal detail in the narrative required to guide and articulate to an employee or subordinate how their performance in the work place can be improved.

Mai multe informatii
Autor Speedy Publishing LLC
Editura Speedy Publishing LLC
Dimensiuni 210 x 150 x 22
Data Publicarii 20/06/2014
Format Necartonata
Numar pagini 4
Descriere RO Un ghid de referinta pentru un Calculator de codificare de evaluare si gestionare (E / M) ar ajuta managerii si supraveghetorii responsabili cu evaluarile performantei sa ofere evaluari exacte ale performantei angajatilor lor intr-un mod consecvent. Ghidul de referinta ar contribui la furnizarea de detalii verbale in naratiunea necesara pentru a ghida si articula un angajat sau subordonat modul in care performanta lor la locul de munca poate fi imbunatatita.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un ghid de referinta pentru un Calculator de codificare de evaluare si gestionare (E / M) ar ajuta managerii si supraveghetorii responsabili cu evaluarile performantei sa ofere evaluari exacte ale performantei angajatilor lor intr-un mod consecvent. Ghidul de referinta ar contribui la furnizarea de detalii verbale in naratiunea necesara pentru a ghida si articula un angajat sau subordonat modul in care performanta lor la locul de munca poate fi imbunatatita.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Evaluation & Management (E/M) Coding Calculator
Rating-ul dumneavoastra