Close x

Evolution of Melanie Winters


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781999952723

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Melanie Winters has gone from a bright university student to a high class fugitive within months. Now fully aware of the origins of her powers, she has to keep herself hidden in order to stay alive.

As she is pursued by Solomon & his forces, Melanie has to fight an unimaginable battle with her rapidly expanding powers that prey on her mind and body.

With the threat of Horizon everywhere she goes, Melanie and her allies must find a way to stop their ruthless hunt and suppress her powers from destroying everything she's worked so hard for - including her own life.

Mai multe informatii
Autor Pritchard, Holly
Editura Holly Stockport
Dimensiuni 126 x 202 x 20
Data Publicarii 04/12/2019
Format Necartonata
Numar pagini 302
Descriere RO Melanie Winters a trecut de la o universitara stralucita la un fugar de clasa inalta in cateva luni. Acum, pe deplin constienta de originile puterilor ei, ea trebuie sa se tina ascunsa pentru a ramane in viata. Pe masura ce este urmarita de Solomon si de fortele sale, Melanie trebuie sa duca o lupta de neimaginat cu puterile ei in expansiune rapida, care ii prada mintea si Cu amenintarea Orizontului oriunde merge, Melanie si aliatii ei trebuie sa gaseasca o modalitate de a opri vanatoarea lor nemiloasa si de a-si suprima puterile de la distrugerea a tot ceea ce a muncit atat de mult - inclusiv propria ei viata.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Melanie Winters a trecut de la o universitara stralucita la un fugar de clasa inalta in cateva luni. Acum, pe deplin constienta de originile puterilor ei, ea trebuie sa se tina ascunsa pentru a ramane in viata. Pe masura ce este urmarita de Solomon si de fortele sale, Melanie trebuie sa duca o lupta de neimaginat cu puterile ei in expansiune rapida, care ii prada mintea si Cu amenintarea Orizontului oriunde merge, Melanie si aliatii ei trebuie sa gaseasca o modalitate de a opri vanatoarea lor nemiloasa si de a-si suprima puterile de la distrugerea a tot ceea ce a muncit atat de mult - inclusiv propria ei viata.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Evolution of Melanie Winters
Rating-ul dumneavoastra