Close x

Exploring Electronic Health Records


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/12/2019)

SKU:
9780763893576

1.141,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Teaches students about electronic health records across a variety of delivery systems, making it ideal for all allied health students, regardless of their career focus. To meet the needs of different types of learners, the courseware includes a wealth of images and figures; plus hands-on exercises.

Mai multe informatii
Autor Foltz, Darline / Lankisch, Karen
Editura EMC Paradigm,US
Data Publicarii 30/12/2019
Format Mixed media product
Descriere RO Invata studentii despre dosarele medicale electronice intr-o varietate de sisteme de livrare, facandu-l ideal pentru toti studentii aliati din domeniul sanatatii, indiferent de concentrarea lor in cariera. Pentru a satisface nevoile diferitelor tipuri de cursanti, cursurile includ o multime de imagini si figuri; plus exercitii practice.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Invata studentii despre dosarele medicale electronice intr-o varietate de sisteme de livrare, facandu-l ideal pentru toti studentii aliati din domeniul sanatatii, indiferent de concentrarea lor in cariera. Pentru a satisface nevoile diferitelor tipuri de cursanti, cursurile includ o multime de imagini si figuri; plus exercitii practice.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Exploring Electronic Health Records
Rating-ul dumneavoastra