Close x

Exploring Online Learning Through Synchronous and Asynchronous Instructional Methods

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2019)

SKU:
9781799816225

1.140,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Presents relevant and detailed research on the applications of synchronous and asynchronous instructional pedagogies and discusses why they are critical to the design and implementation of contemporary online courses. The book features an array of topics, including student engagement, adaptive learning, and online instruction.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 300
Descriere RO Prezinta cercetari relevante si detaliate cu privire la aplicatiile pedagogiilor de instruire sincrone si asincrone si discuta de ce sunt critice pentru proiectarea si implementarea cursurilor online contemporane. Cartea prezinta o serie de subiecte, inclusiv implicarea elevilor, invatarea adaptiva si instruirea online.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prezinta cercetari relevante si detaliate cu privire la aplicatiile pedagogiilor de instruire sincrone si asincrone si discuta de ce sunt critice pentru proiectarea si implementarea cursurilor online contemporane. Cartea prezinta o serie de subiecte, inclusiv implicarea elevilor, invatarea adaptiva si instruirea online.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Exploring Online Learning Through Synchronous and Asynchronous Instructional Methods
Rating-ul dumneavoastra