Close x

Fatal Harvest Reader

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781559639446

168,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
These essays offer graphic testimony to the tragic consequences of how our food is produced, exposing the ecological and social impacts of industrial agriculture's fatal harvest. It also gives a compelling vision for an organic and environmentally safer way of producing food.

Mai multe informatii
Editura Island Press
Dimensiuni 230 x 152 x 21
Data Publicarii 01/05/2002
Format Necartonata
Numar pagini 384
Descriere RO Aceste eseuri ofera o marturie grafica a consecintelor tragice ale modului in care sunt produse alimentele noastre, expunand impactul ecologic si social al recoltei fatale a agriculturii industriale. De asemenea, ofera o viziune convingatoare pentru un mod organic si mai sigur de a produce alimente.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceste eseuri ofera o marturie grafica a consecintelor tragice ale modului in care sunt produse alimentele noastre, expunand impactul ecologic si social al recoltei fatale a agriculturii industriale. De asemenea, ofera o viziune convingatoare pentru un mod organic si mai sigur de a produce alimente.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Fatal Harvest Reader
Rating-ul dumneavoastra