Close x

Faustian Motif in the Tragedies by Christopher Marlowe


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781443849500

240,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The Faustian Motif in the Tragedies by Christopher Marlowe discusses the argument that the pact with demonic forces, and/or its consequences, is a motif explored not only in Doctor Faustus, but in Marlowe's other plays as well (Tamburlaine the Great, Dido, Queen of Carthage, The Jew of Malta).

Mai multe informatii
Autor Kalicanin, Milena
Editura Cambridge Scholars Publishing
Dimensiuni 155 x 214 x 18
Data Publicarii 06/09/2013
Format Cartonata
Numar pagini 145
Descriere RO Motivul faustian din Tragedii de Christopher Marlowe discuta argumentul potrivit caruia pactul cu fortele demonice si / sau consecintele sale este un motiv explorat nu numai in doctorul Faustus, ci si in celelalte piese ale lui Marlowe (Tamburlaine the Great, Dido, Queen din Cartagina, Evreul din Malta).
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Motivul faustian din Tragedii de Christopher Marlowe discuta argumentul potrivit caruia pactul cu fortele demonice si / sau consecintele sale este un motiv explorat nu numai in doctorul Faustus, ci si in celelalte piese ale lui Marlowe (Tamburlaine the Great, Dido, Queen din Cartagina, Evreul din Malta).
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Faustian Motif in the Tragedies by Christopher Marlowe
Rating-ul dumneavoastra