Close x

Fields, Flows and Waves


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781852337087

180,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Derived from a course of innovative lectures, the book shows students early in their studies how many of the topics they have encountered - partial differential equations, differential equations, Fourier series, and linear algebra - are useful in constructing, analysing and interpreting phenomena present in the real world.

Mai multe informatii
Autor Parker, David F.
Editura Springer London Ltd
Dimensiuni 254 x 179 x 10
Data Publicarii 08/04/2003
Format Necartonata
Numar pagini 270
Descriere RO Derivat de la un curs de prelegeri inovatoare, cartea arata studentilor la inceputul studiilor cate dintre subiectele pe care le-au intalnit - ecuatii diferentiale partiale, ecuatii diferentiale, serii Fourier si algebra liniara - sunt utile in construirea, analiza si interpretarea fenomenelor prezente lumea reala.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Derivat de la un curs de prelegeri inovatoare, cartea arata studentilor la inceputul studiilor cate dintre subiectele pe care le-au intalnit - ecuatii diferentiale partiale, ecuatii diferentiale, serii Fourier si algebra liniara - sunt utile in construirea, analiza si interpretarea fenomenelor prezente lumea reala.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Fields, Flows and Waves
Rating-ul dumneavoastra