Close x

Fire Cider!: 101 Zesty Recipes for Health-Boosting Remedies Made with Apple Cider Vinegar


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781635861808

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Fire cider - a spicy, zesty, immune-boosting tonic of apple cider vinegar and powerhouse herbs like horseradish, onion, garlic, ginger, and cayenne - is an old-time remedy that's gaining a new generation of fans. Best-selling author and herbalist Rosemary Gladstar has created a compendium of recipes for making and using these cider vinegar tonics.

Mai multe informatii
Autor Gladstar, Rosemary
Editura Storey Publishing LLC
Dimensiuni 179 x 227 x 22
Data Publicarii 01/10/2019
Format Necartonata
Numar pagini 176
Descriere RO Cidrul de foc - un tonic picant, zestru, care stimuleaza imunitatea, din otet de cidru de mere si ierburi puternice precum hreanul, ceapa, usturoiul, ghimbirul si cayenne - este un remediu vechi care castiga o noua generatie de fani. Cel mai bine vandut autor si medicina pe baza de plante Rosemary Gladstar a creat un compendiu de retete pentru prepararea si utilizarea acestor tonice de otet de cidru.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cidrul de foc - un tonic picant, zestru, care stimuleaza imunitatea, din otet de cidru de mere si ierburi puternice precum hreanul, ceapa, usturoiul, ghimbirul si cayenne - este un remediu vechi care castiga o noua generatie de fani. Cel mai bine vandut autor si medicina pe baza de plante Rosemary Gladstar a creat un compendiu de retete pentru prepararea si utilizarea acestor tonice de otet de cidru.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Fire Cider!: 101 Zesty Recipes for Health-Boosting Remedies Made with Apple Cider Vinegar
Rating-ul dumneavoastra