Close x

First 100 Animals


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781786920096

23,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
First 100 Animals"introduce new words and concepts.
First 100are a set of padded board books, designed to introduce new words and concepts.
Young children are introduced to their very firstAnimalsthrough bright photography and simple labels.The book offers the opportunity for kids to look-and-point, making it perfect for children and parents to read together.

The padded board book format is also easy for little hands to hold and read.

Mai multe informatii
Autor Make Believe Ideas
Editura Make Believe Ideas
Dimensiuni 127 x 156 x 26
Data Publicarii 01/02/2017
Format Cartonata
Numar pagini 26
Descriere RO Primele 100 de animale "introduc cuvinte si concepte noi. Primele 100 sunt un set de carti de tabla captusite, concepute pentru a introduce cuvinte si concepte noi. Copiii tineri sunt introdusi la primul lor animal prin fotografie luminoasa si etichete simple. Cartea ofera copiilor posibilitatea de a arata -si punct, facandu-l perfect pentru copii si parinti sa citeasca impreuna.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Primele 100 de animale "introduc cuvinte si concepte noi. Primele 100 sunt un set de carti de tabla captusite, concepute pentru a introduce cuvinte si concepte noi. Copiii tineri sunt introdusi la primul lor animal prin fotografie luminoasa si etichete simple. Cartea ofera copiilor posibilitatea de a arata -si punct, facandu-l perfect pentru copii si parinti sa citeasca impreuna.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:First 100 Animals
Rating-ul dumneavoastra