Close x

Fish

Autor: Follas, Mat

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781788791984

Pret standard 90,99 RON
(-18%)

Pret special 74,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A collection of delicious fish and shellfish recipes for the home cook from MasterChef winner Mat Follas.

Organized by fish type, Mat's guide to preparing and enjoying fish teaches you how best to cook with all the varieties of this wonderful ingredient. Whether you are cooking with pink, white, raw, smoked, grilled fish; trying clams, mussels, crab or lobster for the first time, he demystifies the art of preparing and cooking with fish. Recipes include Cured Salmon Gravadlax; Wasabi-crusted Tuna Steak; Squid Ink Risotto; Mackerel Ceviche; Anchovy & Potato Gratin; Trout en Papillote; Vietnamese Fried Tilapia with Crispy Seaweed; Plaice Goujons with Tartar Sauce Dip; Brill Pho; Halibut Steak with Cider Cream Sauce; Thai Fish Cakes; Goan Fish Curry; Seafood Gumbo; Haddock with Bubble & Squeak and Poached Eggs; Oysters Rockefeller; Moules Mariniere; Spaghetti Vongole; Stuffed Razor Clams; Scallops with Chorizo; Crab Thermidor; Kashmir Shrimp Curry and Lobster Bisque; as well as a selection of recipes for basic stocks and sauces. Also includes information on simple drinks matches to enjoy, step-by-steps explaining how to prepare fish for cooking and an at-a-glance reference of the names of fish internationally.

Mai multe informatii
Autor Follas, Mat
Editura Ryland, Peters & Small Ltd
Dimensiuni 238 x 171 x 19
Data Publicarii 01/03/2020
Format Cartonata
Numar pagini 176
Descriere RO O colectie de retete delicioase de peste si crustacee pentru bucatarul de casa de la castigatorul MasterChef Mat Follas. Organizat in functie de tipul de peste, ghidul lui Mat pentru pregatirea si bucurarea pestelui va invata cum sa gatiti cel mai bine cu toate soiurile acestui ingredient minunat. Fie ca gatiti cu peste roz, alb, crud, afumat, la gratar; incercand pentru prima data scoici, midii, crab sau homar, el demistifica arta de a prepara si de a gati cu peste.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O colectie de retete delicioase de peste si crustacee pentru bucatarul de casa de la castigatorul MasterChef Mat Follas. Organizat in functie de tipul de peste, ghidul lui Mat pentru pregatirea si bucurarea pestelui va invata cum sa gatiti cel mai bine cu toate soiurile acestui ingredient minunat. Fie ca gatiti cu peste roz, alb, crud, afumat, la gratar; incercand pentru prima data scoici, midii, crab sau homar, el demistifica arta de a prepara si de a gati cu peste.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Fish
Rating-ul dumneavoastra