Close x

Fundamentals of Midwifery

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781118528020

174,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Brings together knowledge from a collection of clinical experts and experienced academics to support your leaning and prepare you for the challenges faced in contemporary midwifery healthcare. This book presents you with the 'must-have' information that you need about both the theoretical and practical aspects of what it means to be a midwife.

Mai multe informatii
Editura John Wiley & Sons Inc
Dimensiuni 242 x 186 x 20
Data Publicarii 20/02/2015
Format Necartonata
Numar pagini 448
Descriere RO Reuneste cunostinte dintr-o colectie de experti clinici si cadre universitare cu experienta pentru a va sprijini inclinarea si a va pregati pentru provocarile cu care se confrunta asistenta medicala de moasa contemporana. Aceasta carte va prezinta informatiile „de neuitat” de care aveti nevoie atat despre aspectele teoretice, cat si practice despre ceea ce inseamna a fi moasa.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Reuneste cunostinte dintr-o colectie de experti clinici si cadre universitare cu experienta pentru a va sprijini inclinarea si a va pregati pentru provocarile cu care se confrunta asistenta medicala de moasa contemporana. Aceasta carte va prezinta informatiile „de neuitat” de care aveti nevoie atat despre aspectele teoretice, cat si practice despre ceea ce inseamna a fi moasa.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Fundamentals of Midwifery
Rating-ul dumneavoastra