Close x

FUZZY CHRISTMAS

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781787002494

65,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Get ready for festive fun with this interactive soft felt play book that is perfect for the Christmas holiday season. With a snowman, Santa, elves, holiday decorations, presents and more, children age 3 and up will love to follow the simple text and picture prompts as they match the festive felt pieces to each fuzzy scene. Once playtime is over, the play pieces can be safely stored in the integral compartment at the top of the book. A fun hardback play book for the Christmas holiday season.

Mai multe informatii
Editura END OF LINE CLEARANCE BOOK
Dimensiuni 202 x 224 x 15
Data Publicarii 01/01/1900
Format Necartonata
Descriere RO Pregateste-te pentru distractie festiva cu aceasta carte interactiva de joaca din pasla moale, perfecta pentru sezonul vacantei de Craciun. Cu un om de zapada, Mos Craciun, elfi, decoratiuni de sarbatori, cadouri si multe altele, copiilor cu varsta de pana la 3 ani le va placea sa urmeze instructiunile simple de text si imagine, in timp ce potrivesc piesele festive din fetru cu fiecare scena neclara.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Pregateste-te pentru distractie festiva cu aceasta carte interactiva de joaca din pasla moale, perfecta pentru sezonul vacantei de Craciun. Cu un om de zapada, Mos Craciun, elfi, decoratiuni de sarbatori, cadouri si multe altele, copiilor cu varsta de pana la 3 ani le va placea sa urmeze instructiunile simple de text si imagine, in timp ce potrivesc piesele festive din fetru cu fiecare scena neclara.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:FUZZY CHRISTMAS
Rating-ul dumneavoastra