Close x

Ghosts on the Shore

Autor: Scraton, Paul

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781910312100

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Inspired by his wife's collection of family photographs from the 1930s and her memories of growing up on the Baltic coast in GDR-era East Germany, Paul Scraton's Ghosts on the Shore unearths the stories, folklore and contradictions of the coast, where politics, history and personal memory merge to create a nuanced portrait of place.

Mai multe informatii
Autor Scraton, Paul
Editura Influx Press
Dimensiuni 133 x 199 x 30
Data Publicarii 08/06/2017
Format Necartonata
Descriere RO Inspirat de colectia sotiei sale de fotografii de familie din anii 1930 si amintirile ei despre cresterea pe coasta baltica in Germania de Est a erei RDG, Ghosts on the Shore de Paul Scraton dezgropa povestile, folclorul si contradictiile de pe coasta, unde politica, istoria si imbinarea memoriei personale pentru a crea un portret nuantat al locului.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Inspirat de colectia sotiei sale de fotografii de familie din anii 1930 si amintirile ei despre cresterea pe coasta baltica in Germania de Est a erei RDG, Ghosts on the Shore de Paul Scraton dezgropa povestile, folclorul si contradictiile de pe coasta, unde politica, istoria si imbinarea memoriei personale pentru a crea un portret nuantat al locului.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ghosts on the Shore
Rating-ul dumneavoastra