Close x

Girl Made of Stars


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780358108221

47,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Girl Made of Stars is a timely, emotionally gripping story about facing hard truths of consent and victim blaming in the aftermath of sexual assault, while shining a light on the story of a survivor with sensitivity and hope. For fans of Girl in Pieces and The Way I Used to Be.

Mai multe informatii
Autor Blake, Ashley Herring
Editura Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
Dimensiuni 144 x 218 x 24
Data Publicarii 06/08/2019
Format Necartonata
Numar pagini 304
Descriere RO Fata din stele este o poveste in timp util, captivanta emotional, despre confruntarea cu adevaruri dure ale consimtamantului si victima invinovatita in urma atacurilor sexuale, in timp ce lumineaza povestea unui supravietuitor cu sensibilitate si speranta. Pentru fanii Fetei in bucati si felul in care am fost.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Fata din stele este o poveste in timp util, captivanta emotional, despre confruntarea cu adevaruri dure ale consimtamantului si victima invinovatita in urma atacurilor sexuale, in timp ce lumineaza povestea unui supravietuitor cu sensibilitate si speranta. Pentru fanii Fetei in bucati si felul in care am fost.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Girl Made of Stars
Rating-ul dumneavoastra