Close x

Global Developments in Healthcare and Medical Tourism

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2019)

SKU:
9781522597872

1.327,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Provides innovative insights into issues impacting healthcare services, healthcare service providers, government policies, and initiatives for health reforms and explores low-cost medical tourism destinations and practices. The book additionally seeks to deliver high-quality, cost-efficient smart healthcare applications.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 350
Descriere RO Ofera informatii inovatoare asupra problemelor care afecteaza serviciile medicale, furnizorii de servicii medicale, politicile guvernamentale si initiativele pentru reformele in domeniul sanatatii si exploreaza destinatiile si practicile de turism medical cu costuri reduse. Cartea urmareste, in plus, sa furnizeze aplicatii de asistenta medicala inteligente de inalta calitate, eficiente din punct de vedere al costurilor.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera informatii inovatoare asupra problemelor care afecteaza serviciile medicale, furnizorii de servicii medicale, politicile guvernamentale si initiativele pentru reformele in domeniul sanatatii si exploreaza destinatiile si practicile de turism medical cu costuri reduse. Cartea urmareste, in plus, sa furnizeze aplicatii de asistenta medicala inteligente de inalta calitate, eficiente din punct de vedere al costurilor.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Global Developments in Healthcare and Medical Tourism
Rating-ul dumneavoastra