Close x

Global Environmental Politics

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198826088

180,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Global Environmental Politics provides a comprehensive introduction to the key concepts, theories, methods, and debates in environmental politics. The authors' analytical approach encourages students to critique a wide variety of political perspectives, equipping them with the necessary tools to develop their own arguments and opinions.

Mai multe informatii
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 420 x 267 x 19
Data Publicarii 31/03/2020
Format Necartonata
Numar pagini 400
Descriere RO Politica globala de mediu ofera o introducere cuprinzatoare la conceptele cheie, teoriile, metodele si dezbaterile din politica de mediu. Abordarea analitica a autorilor ii incurajeaza pe studenti sa critice o mare varietate de perspective politice, dotandu-i cu instrumentele necesare pentru a-si dezvolta propriile argumente si opinii.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Politica globala de mediu ofera o introducere cuprinzatoare la conceptele cheie, teoriile, metodele si dezbaterile din politica de mediu. Abordarea analitica a autorilor ii incurajeaza pe studenti sa critice o mare varietate de perspective politice, dotandu-i cu instrumentele necesare pentru a-si dezvolta propriile argumente si opinii.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Global Environmental Politics
Rating-ul dumneavoastra