Close x

Globalization: A Very Short Introduction

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198849452

53,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
'Globalization' is one of the defining buzzwords of our time, describing a variety of accelerating economic, political, and cultural processes that constantly change our experience of the world. The fifth edition of this Very Short Introduction provides an exploration of both the causes and effects of the phenomenon.

Mai multe informatii
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 112 x 173 x 14
Data Publicarii 30/06/2020
Format Necartonata
Numar pagini 184
Descriere RO „Globalizarea” este unul dintre cuvintele cheie definitorii ale timpului nostru, care descrie o varietate de procese economice, politice si culturale accelerate care schimba in mod constant experienta noastra despre lume. A cincea editie a acestei foarte scurte introduceri ofera o explorare atat a cauzelor, cat si a efectelor fenomenului.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
„Globalizarea” este unul dintre cuvintele cheie definitorii ale timpului nostru, care descrie o varietate de procese economice, politice si culturale accelerate care schimba in mod constant experienta noastra despre lume. A cincea editie a acestei foarte scurte introduceri ofera o explorare atat a cauzelor, cat si a efectelor fenomenului.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Globalization: A Very Short Introduction
Rating-ul dumneavoastra