Close x

Gluten-Free Flavor Flours


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781579658069

132,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Baking with flavour flours--oat flour, sorghum flour, teff, coconut flour, and nut flours, like almond and hazelnut--adds a new dimension to dessert recipes. Rather than simply adding starch and structure to a dessert (as is the case with wheat flour), these flours elevate the taste of the dessert as well.

Mai multe informatii
Autor Medrich, Alice
Editura Artisan
Dimensiuni 254 x 191 x 23
Data Publicarii 01/12/2017
Format Necartonata
Numar pagini 368
Descriere RO Coacerea cu faina aromata - faina de ovaz, faina de sorg, teff, faina de nuca de cocos si faina de nuci, cum ar fi migdale si alune - adauga o noua dimensiune retetelor de desert. In loc sa adaugati pur si simplu amidon si structura unui desert (cum este cazul fainii de grau), aceste faina ridica si gustul desertului.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Coacerea cu faina aromata - faina de ovaz, faina de sorg, teff, faina de nuca de cocos si faina de nuci, cum ar fi migdale si alune - adauga o noua dimensiune retetelor de desert. In loc sa adaugati pur si simplu amidon si structura unui desert (cum este cazul fainii de grau), aceste faina ridica si gustul desertului.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Gluten-Free Flavor Flours
Rating-ul dumneavoastra