Close x

Handbook of Research on Online Pedagogical Models for Mathematics Teacher Education

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2019)

SKU:
9781799814764

1.551,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Provides innovative insights into technology applications and tools used in teaching mathematics online, and provides examples of online learning environments and platforms that are suitable for meeting math education goals of inquiry, investigation, reasoning, and problem solving.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 400
Descriere RO Ofera informatii inovatoare despre aplicatiile si instrumentele tehnologice utilizate in predarea matematicii online si ofera exemple de medii si platforme de invatare online care sunt potrivite pentru indeplinirea obiectivelor educatiei matematice de cercetare, investigatie, rationament si rezolvare de probleme.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera informatii inovatoare despre aplicatiile si instrumentele tehnologice utilizate in predarea matematicii online si ofera exemple de medii si platforme de invatare online care sunt potrivite pentru indeplinirea obiectivelor educatiei matematice de cercetare, investigatie, rationament si rezolvare de probleme.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Handbook of Research on Online Pedagogical Models for Mathematics Teacher Education
Rating-ul dumneavoastra