Close x

Handbook of Research on Positive Organizational Behavior for Improved Workplace Performance

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2019)

SKU:
9781799800583

1.726,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Presents research that combines the theory and practice of positive psychology as a means of ensuring happier employees and higher productivity within an organisation. The publication features coverage on a broad range of topics, including team building, spirituality, and ethical leadership.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 400
Descriere RO Prezinta cercetari care combina teoria si practica psihologiei pozitive ca mijloc de a asigura angajati mai fericiti si o productivitate mai mare in cadrul unei organizatii. Publicatia prezinta o acoperire cu o gama larga de subiecte, inclusiv construirea de echipe, spiritualitate si leadership etic.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prezinta cercetari care combina teoria si practica psihologiei pozitive ca mijloc de a asigura angajati mai fericiti si o productivitate mai mare in cadrul unei organizatii. Publicatia prezinta o acoperire cu o gama larga de subiecte, inclusiv construirea de echipe, spiritualitate si leadership etic.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Handbook of Research on Positive Organizational Behavior for Improved Workplace Performance
Rating-ul dumneavoastra