Close x

Handbook of Research on Recent Developments in Image Processing and Applications

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2020)

SKU:
9781799802228

4.823,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Presents research on the latest advances of bio-inspired computation and nature-motivated algorithms within imaging methods. The book features a range of topics, including graphic systems, pictorial databases, and 3D imaging.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/11/2020
Format Cartonata
Numar pagini 1700
Descriere RO Prezinta cercetari privind cele mai recente progrese ale calculelor bio-inspirate si algoritmi motivati in natura in cadrul metodelor de imagistica. Cartea prezinta o serie de subiecte, inclusiv sisteme grafice, baze de date picturale si imagistica 3D.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prezinta cercetari privind cele mai recente progrese ale calculelor bio-inspirate si algoritmi motivati in natura in cadrul metodelor de imagistica. Cartea prezinta o serie de subiecte, inclusiv sisteme grafice, baze de date picturale si imagistica 3D.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Handbook of Research on Recent Developments in Image Processing and Applications
Rating-ul dumneavoastra