Close x

Hokum!

Autor: King, Rob

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780520288119

174,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Takes a comprehensive view of short-subject slapstick comedy in the early sound era. Challenging the received wisdom that sound destroyed the slapstick tradition, the author explores the slapstick short's Depression-era development against a backdrop of changes in film industry practice, comedic tastes, and moviegoing culture.

Mai multe informatii
Autor King, Rob
Editura University of California Press
Dimensiuni 154 x 229 x 17
Data Publicarii 02/06/2017
Format Necartonata
Numar pagini 270
Descriere RO Prezinta o imagine cuprinzatoare a comediei slapstick de subiecte scurte din era sonora timpurie. Provocand intelepciunea primita care suna a distrus traditia slapstick-ului, autorul exploreaza dezvoltarea epocii Depression a scurtmetrajului, pe fondul schimbarilor din practica industriei cinematografice, a gusturilor comice si a culturii cinematografice.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prezinta o imagine cuprinzatoare a comediei slapstick de subiecte scurte din era sonora timpurie. Provocand intelepciunea primita care suna a distrus traditia slapstick-ului, autorul exploreaza dezvoltarea epocii Depression a scurtmetrajului, pe fondul schimbarilor din practica industriei cinematografice, a gusturilor comice si a culturii cinematografice.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Hokum!
Rating-ul dumneavoastra