Close x

Homebrewer's Companion


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780062215772

Pret standard 77,99 RON
(-24%)

Pret special 58,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Newly revised and updated, the master-level companion to the world’s bestselling beer making book, The Complete Joy of Homebrewing.

In this inviting, easy-to-follow, hands-on guide, Charlie Papazian, the godfather of homebrewing, takes readers beyond the basics of homebrewing. This second edition of the classic volume includes detailed charts and tables, the latest techniques and equipment information, new recipes, and more, including:


Added details on the art and science of brewing beer Up-to-date malt and fermentation charts Websites and resources Everything you need to know about hops and how to use them Expanded information on yeast and microbiological enhancements that can make your beer even better A list of beer styles with references 55 beer recipes and 10 mead recipes—plus dozens of new recipes How to make gluten-free beer An expanded glossary of beer characters and a beer evaluation section Expert insight and recommendations on beer and food pairings and cooking with beer

Mai multe informatii
Autor Papazian, Charlie
Editura HarperCollins Publishers Inc
Dimensiuni 154 x 229 x 31
Data Publicarii 23/10/2014
Format Necartonata
Numar pagini 464
Descriere RO Nou revizuit si actualizat, tovarasul la nivel de master pentru cea mai bine vanduta carte de fabricare a berii din lume, The Complete Joy of Homebrewing. In acest ghid practic, usor de urmat, Charlie Papazian, nasul fabricarii casei, duce cititorii dincolo de elementele de baza ale fabricarii casei. Aceasta a doua editie a volumului clasic include diagrame si tabele detaliate, cele mai noi tehnici si informatii despre echipamente, retete noi si multe altele, inclusiv: Detalii adaugate despre arta si stiinta fabricarii berii Diagrame de malt si fermentare actualizate Site-uri si resurse Tot ce trebuie sa stiti despre hamei si cum sa le utilizati Informatii extinse despre drojdie si imbunatatiri microbiologice care va pot face berea si mai buna O lista de stiluri de bere cu referinte 55 de retete de bere si 10 retete de mied - plus zeci de retete noi Cum se face gluten -bere gratuita Un glosar extins de caractere de bere si o sectiune de evaluare a berii Perspective si recomandari ale expertilor privind imperecherile de bere si alimente si gatitul cu bere
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Nou revizuit si actualizat, tovarasul la nivel de master pentru cea mai bine vanduta carte de fabricare a berii din lume, The Complete Joy of Homebrewing. In acest ghid practic, usor de urmat, Charlie Papazian, nasul fabricarii casei, duce cititorii dincolo de elementele de baza ale fabricarii casei. Aceasta a doua editie a volumului clasic include diagrame si tabele detaliate, cele mai noi tehnici si informatii despre echipamente, retete noi si multe altele, inclusiv: Detalii adaugate despre arta si stiinta fabricarii berii Diagrame de malt si fermentare actualizate Site-uri si resurse Tot ce trebuie sa stiti despre hamei si cum sa le utilizati Informatii extinse despre drojdie si imbunatatiri microbiologice care va pot face berea si mai buna O lista de stiluri de bere cu referinte 55 de retete de bere si 10 retete de mied - plus zeci de retete noi Cum se face gluten -bere gratuita Un glosar extins de caractere de bere si o sectiune de evaluare a berii Perspective si recomandari ale expertilor privind imperecherile de bere si alimente si gatitul cu bere
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Homebrewer's Companion
Rating-ul dumneavoastra