Close x

How to Measure Anything in Cybersecurity Risk


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781119085294

256,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A ground shaking expose on the failure of popular cyber risk management methods How to Measure Anything in Cybersecurity Risk exposes the shortcomings of current "risk management" practices, and offers a series of improvement techniques that help you fill the holes and ramp up security.

Mai multe informatii
Autor Hubbard, Douglas W. / Seiersen, Richard
Editura John Wiley & Sons Inc
Dimensiuni 164 x 237 x 27
Data Publicarii 15/07/2016
Format Cartonata
Numar pagini 304
Descriere RO O scuturare a terenului expune esecul metodelor populare de gestionare a riscurilor cibernetice Cum se masoara orice din riscul de securitate cibernetica expune deficientele practicilor actuale de „gestionare a riscurilor” si ofera o serie de tehnici de imbunatatire care va ajuta sa umpleti gaurile si sa cresteti securitatea.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O scuturare a terenului expune esecul metodelor populare de gestionare a riscurilor cibernetice Cum se masoara orice din riscul de securitate cibernetica expune deficientele practicilor actuale de „gestionare a riscurilor” si ofera o serie de tehnici de imbunatatire care va ajuta sa umpleti gaurile si sa cresteti securitatea.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:How to Measure Anything in Cybersecurity Risk
Rating-ul dumneavoastra