Close x

Humans, Animals, and the Craft of Slaughter in Archaeo-Historic Societies


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781108428804

452,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Situating the relationship between practice, practitioner, and commodity resonates with the large body of scholars interested in food production, assembly, consumption, and the craft of cuisine. The book uses butchery as a point of departure for discussing the changing historical relationships with animal utility, symbolism, and meat consumption.

Mai multe informatii
Autor Seetah, Krish (Stanford University, California)
Editura Cambridge University Press
Dimensiuni 186 x 262 x 19
Data Publicarii 25/10/2018
Format Cartonata
Numar pagini 276
Descriere RO Situatia relatiei dintre practica, practicant si marfa rezoneaza cu marele corp de cercetatori interesati de productia, asamblarea, consumul si meseria bucatariei. Cartea foloseste macelaria ca punct de plecare pentru a discuta relatiile istorice in schimbare cu utilitatea animalelor, simbolismul si consumul de carne.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Situatia relatiei dintre practica, practicant si marfa rezoneaza cu marele corp de cercetatori interesati de productia, asamblarea, consumul si meseria bucatariei. Cartea foloseste macelaria ca punct de plecare pentru a discuta relatiile istorice in schimbare cu utilitatea animalelor, simbolismul si consumul de carne.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Humans, Animals, and the Craft of Slaughter in Archaeo-Historic Societies
Rating-ul dumneavoastra