Close x

Hydrogen


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780674012523

138,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
In this biography of hydrogen, Rigden shows how this singular atom-the most abundant in the universe-has helped unify our understanding of the material world from the smallest scale, the elementary particles, to the largest, the universe itself. It is a tale of startling discoveries and dazzling practical benefits spanning more than 100 years.

Mai multe informatii
Autor Rigden, John S.
Editura Harvard University Press
Dimensiuni 208 x 138 x 20
Data Publicarii 05/12/2003
Format Necartonata
Numar pagini 288
Descriere RO In aceasta biografie a hidrogenului, Rigden arata cum acest atom singular - cel mai abundent din univers - ne-a ajutat sa ne unim intelegerea asupra lumii materiale de la cea mai mica scara, particulele elementare, pana la cea mai mare, universul in sine. Este o poveste despre descoperiri uimitoare si beneficii practice orbitoare care se intind pe mai mult de 100 de ani.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
In aceasta biografie a hidrogenului, Rigden arata cum acest atom singular - cel mai abundent din univers - ne-a ajutat sa ne unim intelegerea asupra lumii materiale de la cea mai mica scara, particulele elementare, pana la cea mai mare, universul in sine. Este o poveste despre descoperiri uimitoare si beneficii practice orbitoare care se intind pe mai mult de 100 de ani.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Hydrogen
Rating-ul dumneavoastra