Close x

Hydrogen Fuel Cell Technology for Stationary Applications

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/12/2020)

SKU:
9781799851301

880,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Focuses on the advantages of hydrogen as a primary energy centre and addresses its use in the sustainable future of stationary applications. Highlighting a broad range of topics, including cost expectations, production methods, and social impact, this publication explores all aspects of the implementation and dissemination of fuel cell technology.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/12/2020
Format Necartonata
Numar pagini 300
Descriere RO Se concentreaza pe avantajele hidrogenului ca centru de energie primara si abordeaza utilizarea acestuia in viitorul durabil al aplicatiilor stationare. Evidentiind o gama larga de subiecte, inclusiv asteptarile de cost, metodele de productie si impactul social, aceasta publicatie exploreaza toate aspectele legate de implementarea si diseminarea tehnologiei pilelor de combustibil.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Se concentreaza pe avantajele hidrogenului ca centru de energie primara si abordeaza utilizarea acestuia in viitorul durabil al aplicatiilor stationare. Evidentiind o gama larga de subiecte, inclusiv asteptarile de cost, metodele de productie si impactul social, aceasta publicatie exploreaza toate aspectele legate de implementarea si diseminarea tehnologiei pilelor de combustibil.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Hydrogen Fuel Cell Technology for Stationary Applications
Rating-ul dumneavoastra