Close x

Identification Guide to Mushrooms of Britain and Northern Europe (2nd edition)


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781912081370

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A photographic identification guide to 150 species of mushrooms most commonly found in Britain and Northern Europe. A user-friendly introduction includes an overview of distribution, the anatomy of a mushroom, nomenclature and useful information on hunting for and cooking with mushrooms.

Mai multe informatii
Autor Bacon, Josephine
Editura John Beaufoy Publishing Ltd
Dimensiuni 135 x 191 x 14
Data Publicarii 14/05/2020
Format Necartonata
Numar pagini 160
Descriere RO Un ghid fotografic de identificare a 150 de specii de ciuperci cel mai frecvent intalnite in Marea Britanie si Europa de Nord. O introducere usor de utilizat include o prezentare generala a distributiei, anatomiei unei ciuperci, nomenclatura si informatii utile despre vanatoarea si gatitul cu ciuperci.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un ghid fotografic de identificare a 150 de specii de ciuperci cel mai frecvent intalnite in Marea Britanie si Europa de Nord. O introducere usor de utilizat include o prezentare generala a distributiei, anatomiei unei ciuperci, nomenclatura si informatii utile despre vanatoarea si gatitul cu ciuperci.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Identification Guide to Mushrooms of Britain and Northern Europe (2nd edition)
Rating-ul dumneavoastra