Close x

IFLScience Molecular Magnet Set: Say It With Science!

Autor: Parsons, Paul

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780762494521

Pret standard 47,99 RON
(-17%)

Pret special 39,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
With 25 million social media followers, IFLScience is the world's favorite source of science on the web, loved for its irreverent but celebratory approach to nerdy subject matter. This mini kit offers a smart and fun magnet set for the science-loving masses.

Mai multe informatii
Autor Parsons, Paul
Editura Running Press
Dimensiuni 77 x 89 x 43
Data Publicarii 17/09/2019
Format Mixed media product
Numar pagini 32
Descriere RO Cu 25 de milioane de adepti ai retelelor de socializare, IFLScience este sursa de stiinta preferata din lume pe web, iubita pentru abordarea sa ireverentioasa, dar celebrativa, a subiectului tocilar. Acest mini kit ofera un set de magneti inteligent si distractiv pentru masele iubitoare de stiinta.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cu 25 de milioane de adepti ai retelelor de socializare, IFLScience este sursa de stiinta preferata din lume pe web, iubita pentru abordarea sa ireverentioasa, dar celebrativa, a subiectului tocilar. Acest mini kit ofera un set de magneti inteligent si distractiv pentru masele iubitoare de stiinta.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:IFLScience Molecular Magnet Set: Say It With Science!
Rating-ul dumneavoastra