Close x

Imitation and Creativity in Japanese Arts


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780231172929

325,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The idea that Japanese art is produced through rote copy and imitation is an eighteenth-century colonial construction, with roots in Romantic ideals of originality. Michael Lucken demonstrates the distinct character of Japanese mimesis and its dynamic impact on global culture through several twentieth-century masterpieces.

Mai multe informatii
Autor Lucken, Michael
Editura Columbia University Press
Dimensiuni 239 x 161 x 25
Data Publicarii 29/03/2016
Format Cartonata
Numar pagini 256
Descriere RO Ideea ca arta japoneza este produsa prin copiere si imitatie este o constructie coloniala din secolul al XVIII-lea, cu radacini in idealurile romantice de originalitate. Michael Lucken demonstreaza caracterul distinct al mimesisului japonez si impactul sau dinamic asupra culturii globale prin intermediul mai multor capodopere din secolul al XX-lea.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ideea ca arta japoneza este produsa prin copiere si imitatie este o constructie coloniala din secolul al XVIII-lea, cu radacini in idealurile romantice de originalitate. Michael Lucken demonstreaza caracterul distinct al mimesisului japonez si impactul sau dinamic asupra culturii globale prin intermediul mai multor capodopere din secolul al XX-lea.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Imitation and Creativity in Japanese Arts
Rating-ul dumneavoastra