Close x

Inkspell


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781908435095

Pret standard 47,99 RON
(-17%)

Pret special 39,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Although a year has passed, not a day goes by without Meggie thinking of the extraordinary events of Inkheart, and the story whose characters strode out of the pages, and changed her life for ever. But for Dustfinger, the fire-eater, torn from his world of words, the need to return has become desperate.

Mai multe informatii
Autor Funke, Cornelia
Editura Chicken House Ltd
Dimensiuni 132 x 198 x 46
Data Publicarii 04/08/2011
Format Necartonata
Numar pagini 688
Descriere RO Desi a trecut un an, nu trece o zi fara ca Meggie sa se gandeasca la evenimentele extraordinare ale lui Inkheart si la povestea ale carei personaje au iesit din pagini si si-au schimbat viata pentru totdeauna. Dar pentru Deget-de-praf, mancatorul de foc, smuls din lumea sa de cuvinte, nevoia de a reveni a devenit disperata.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Desi a trecut un an, nu trece o zi fara ca Meggie sa se gandeasca la evenimentele extraordinare ale lui Inkheart si la povestea ale carei personaje au iesit din pagini si si-au schimbat viata pentru totdeauna. Dar pentru Deget-de-praf, mancatorul de foc, smuls din lumea sa de cuvinte, nevoia de a reveni a devenit disperata.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Inkspell
Rating-ul dumneavoastra