Close x

Innovations in the Designing and Marketing of Information Services

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2019)

SKU:
9781799814825

1.056,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Provides emerging research exploring the theoretical and practical aspects of improving and expanding information resources and services in a cost-effective way. The book features coverage on a broad range of topics, including e-resources, knowledge ethics, and user-friendly technology.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 350
Descriere RO Ofera cercetari emergente care exploreaza aspectele teoretice si practice ale imbunatatirii si extinderii resurselor si serviciilor informationale intr-un mod rentabil. Cartea cuprinde o gama larga de subiecte, inclusiv resurse electronice, etica cunoasterii si tehnologie usor de utilizat.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera cercetari emergente care exploreaza aspectele teoretice si practice ale imbunatatirii si extinderii resurselor si serviciilor informationale intr-un mod rentabil. Cartea cuprinde o gama larga de subiecte, inclusiv resurse electronice, etica cunoasterii si tehnologie usor de utilizat.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Innovations in the Designing and Marketing of Information Services
Rating-ul dumneavoastra