Close x

Inside Private Prisons


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780231179713

102,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Lauren-Brooke Eisen blends investigative reportage and quantitative and historical research to analyze privatized corrections in America. Inside Private Prisons details the complicated and perverse incentives rooted in the industry, offering a blueprint for policymakers to reform practices and for concerned citizens.

Mai multe informatii
Autor Eisen, Lauren-Brooke
Editura Columbia University Press
Dimensiuni 154 x 227 x 24
Data Publicarii 17/05/2019
Format Necartonata
Numar pagini 336
Descriere RO Lauren-Brooke Eisen combina reportaje de investigatie si cercetari cantitative si istorice pentru a analiza corectiile privatizate in America. Inside Private Prisons detaliaza stimulentele complicate si perverse inradacinate in industrie, oferind un plan pentru factorii de decizie politica de reformare a practicilor si pentru cetatenii preocupati.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Lauren-Brooke Eisen combina reportaje de investigatie si cercetari cantitative si istorice pentru a analiza corectiile privatizate in America. Inside Private Prisons detaliaza stimulentele complicate si perverse inradacinate in industrie, oferind un plan pentru factorii de decizie politica de reformare a practicilor si pentru cetatenii preocupati.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Inside Private Prisons
Rating-ul dumneavoastra