Close x

Instruction Modeling


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780190910709

138,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
"Instruction modeling" is a leading method for designing blended learning programs: carefully study high-quality offline instruction and create online programs to recreate it on a larger scale. Instruction Modeling is both a practical guide to developing and implementing blended learning programs, and a first-hand account of the creation of one such program, Reasoning Mind.

Mai multe informatii
Autor Khachatryan, George A. (Consultant and Co-Founder, Consultant and Co-Founder, Reasoning Mind)
Editura Oxford University Press Inc
Dimensiuni 234 x 155 x 13
Data Publicarii 10/02/2020
Format Necartonata
Numar pagini 280
Descriere RO „Modelarea instructiunilor” este o metoda de varf pentru proiectarea programelor de invatare mixta: studiati cu atentie instructiuni offline de inalta calitate si creati programe online pentru ao recrea la o scara mai mare. Modelarea instructiunilor este atat un ghid practic pentru dezvoltarea si implementarea programelor de invatare mixta, cat si o relatare directa a crearii unui astfel de program, Reasoning Mind.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
„Modelarea instructiunilor” este o metoda de varf pentru proiectarea programelor de invatare mixta: studiati cu atentie instructiuni offline de inalta calitate si creati programe online pentru ao recrea la o scara mai mare. Modelarea instructiunilor este atat un ghid practic pentru dezvoltarea si implementarea programelor de invatare mixta, cat si o relatare directa a crearii unui astfel de program, Reasoning Mind.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Instruction Modeling
Rating-ul dumneavoastra