Close x

International Primary Science Student's Book 6


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780007586271

Pret standard 47,99 RON
(-25%)

Pret special 35,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Collins Primary Science fully meets the requirements of the Cambridge International Examinations Primary Science Curriculum Framework, and the material has been carefully developed to meet the needs of primary science students and teachers in a range of international contexts.

Content is organized according to the three main strands: Biology, Chemistry, and Physics, and the skills detailed under the Scientific Enquiry strand are introduced and taught in the context of those areas.

For each of Stages 1 to 6 as detailed in the Cambridge Primary Science Framework, we offer:

• A full color, highly illustrated, and photograph-rich Student’s Book;

• A write-in Workbook linked to the Student’s Book;

• This comprehensive Teacher’s Guide with clear suggestions for using the materials, including the electronic components of the course;

• A DVD-ROM which contains slideshows, video clips, additional photographs, and interactive activities for use in the classroom.

Mai multe informatii
Autor Morrison, Karen / Baxter, Tracey / Berry, Sunetra / Dower, Pat / Harden, Helen / Hannigan, Pauline
Editura HarperCollins Publishers
Dimensiuni 265 x 192 x 5
Data Publicarii 28/10/2014
Format Necartonata
Numar pagini 96
Descriere RO Collins Primary Science indeplineste pe deplin cerintele Cambridge International Examinations Primary Science Curriculum Framework, iar materialul a fost dezvoltat cu atentie pentru a satisface nevoile studentilor si profesorilor de stiinte primare intr-o serie de contexte internationale. Continutul este organizat in functie de cele trei directii principale. : Biologie, chimie si fizica, precum si abilitatile detaliate in cadrul anchetei stiintifice sunt introduse si predate in contextul acelor arii. Pentru fiecare etapa 1-6, asa cum este detaliat in Cambridge Primary Science Framework, oferim: Cartea studentilor colorata, foarte ilustrata si bogata in fotografii; • Un registru de lucru inscris in legatura cu Cartea studentilor; • Acest ghid didactic cuprinzator, cu sugestii clare pentru utilizarea materialelor, inclusiv componentele electronice ale cursului; • Un DVD-ROM care contine prezentari de diapozitive, videoclipuri, fotografii suplimentare si activitati interactive pentru utilizare in clasa.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Collins Primary Science indeplineste pe deplin cerintele Cambridge International Examinations Primary Science Curriculum Framework, iar materialul a fost dezvoltat cu atentie pentru a satisface nevoile studentilor si profesorilor de stiinte primare intr-o serie de contexte internationale. Continutul este organizat in functie de cele trei directii principale. : Biologie, chimie si fizica, precum si abilitatile detaliate in cadrul anchetei stiintifice sunt introduse si predate in contextul acelor arii. Pentru fiecare etapa 1-6, asa cum este detaliat in Cambridge Primary Science Framework, oferim: Cartea studentilor colorata, foarte ilustrata si bogata in fotografii; • Un registru de lucru inscris in legatura cu Cartea studentilor; • Acest ghid didactic cuprinzator, cu sugestii clare pentru utilizarea materialelor, inclusiv componentele electronice ale cursului; • Un DVD-ROM care contine prezentari de diapozitive, videoclipuri, fotografii suplimentare si activitati interactive pentru utilizare in clasa.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:International Primary Science Student's Book 6
Rating-ul dumneavoastra