Close x

INTRODUCTION TO BIOINFORMATICS WITH R

Autor: Curry, Edward

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 05/10/2020)

SKU:
9781138495715

301,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A Practical Guide for Biologists. This book takes the reader through the basics of using the R statistical programming environment for data analysis using a series of case studies based around tasks that answer real research questions using publicly available molecular biology datasets.

Mai multe informatii
Autor Curry, Edward
Editura TAYLOR & FRANCIS
Data Publicarii 05/10/2020
Format Necartonata
Numar pagini 298
Descriere RO Un ghid practic pentru biologi. Aceasta carte duce cititorul prin elementele de baza ale utilizarii mediului de programare statistica R pentru analiza datelor, utilizand o serie de studii de caz bazate pe sarcini care raspund la intrebari reale de cercetare folosind seturi de date de biologie moleculara disponibile public.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un ghid practic pentru biologi. Aceasta carte duce cititorul prin elementele de baza ale utilizarii mediului de programare statistica R pentru analiza datelor, utilizand o serie de studii de caz bazate pe sarcini care raspund la intrebari reale de cercetare folosind seturi de date de biologie moleculara disponibile public.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:INTRODUCTION TO BIOINFORMATICS WITH R
Rating-ul dumneavoastra