Close x

Introduction to Business Management


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 25/03/2020)

SKU:
9780190745769

174,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Introduction to Business Management 11e offers an overview of business management within the South African context. The first half of the book deals with the business environment, corporate social responsibility, the entrepreneur and how to establish a business.

Mai multe informatii
Autor Erasmus, Barney / Rudansky-Kloppers, Sharon / Strydom, Johan
Editura Oxford University Press Southern Africa
Data Publicarii 25/03/2020
Format Necartonata
Numar pagini 640
Descriere RO Introducere in gestionarea afacerilor 11e ofera o prezentare generala a managementului afacerilor in contextul sud-african. Prima jumatate a cartii se refera la mediul de afaceri, responsabilitatea sociala corporativa, antreprenorul si modul de infiintare a unei afaceri.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Introducere in gestionarea afacerilor 11e ofera o prezentare generala a managementului afacerilor in contextul sud-african. Prima jumatate a cartii se refera la mediul de afaceri, responsabilitatea sociala corporativa, antreprenorul si modul de infiintare a unei afaceri.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Introduction to Business Management
Rating-ul dumneavoastra