Close x

Introduction to Distributed Self-Stabilizing Algorithms


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781681735368

419,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Provides a comprehensive and pedagogical introduction to the concept of self-stabilization. The includes a formal definition of self-stabilization and related concepts, a deep review and study of classical (simple) algorithms, commonly used proof schemes and design patterns, and premium results issued from the self-stabilizing community.

Mai multe informatii
Autor Altisen, Karine / Devismes, Stephane / Dubois, Swan / Petit, Franck
Editura Morgan & Claypool Publishers
Dimensiuni 235 x 191
Data Publicarii 30/04/2019
Format Necartonata
Numar pagini 165
Descriere RO Ofera o introducere cuprinzatoare si pedagogica la conceptul de auto-stabilizare. Include o definitie formala a auto-stabilizarii si a conceptelor conexe, o revizuire profunda si studiul algoritmilor clasici (simpli), scheme de proba utilizate in mod obisnuit si modele de proiectare si rezultate premium emise de comunitatea de auto-stabilizare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera o introducere cuprinzatoare si pedagogica la conceptul de auto-stabilizare. Include o definitie formala a auto-stabilizarii si a conceptelor conexe, o revizuire profunda si studiul algoritmilor clasici (simpli), scheme de proba utilizate in mod obisnuit si modele de proiectare si rezultate premium emise de comunitatea de auto-stabilizare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Introduction to Distributed Self-Stabilizing Algorithms
Rating-ul dumneavoastra