Close x

Introduction to Transport Phenomena In Materials Engineering


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781606503553

856,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Provides theory and knowledge from present research on heat transfer and fluid behavior, with ample examples of practical applications to materials processing and engineering. This title includes: a chapter on boiling and condensation; and, revised chapters on heat transport, mass transport in solid state and mass transport in fluids.

Mai multe informatii
Autor Gaskell, David R.
Editura Momentum Press
Dimensiuni 237 x 147 x 42
Data Publicarii 01/10/2012
Format Cartonata
Numar pagini 680
Descriere RO Ofera teorie si cunostinte din cercetarile actuale privind transferul de caldura si comportamentul fluidelor, cu exemple ample de aplicatii practice pentru prelucrarea si ingineria materialelor. Acest titlu include: un capitol despre fierbere si condens; si, capitole revizuite despre transportul de caldura, transportul de masa in stare solida si transportul de masa in fluide.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera teorie si cunostinte din cercetarile actuale privind transferul de caldura si comportamentul fluidelor, cu exemple ample de aplicatii practice pentru prelucrarea si ingineria materialelor. Acest titlu include: un capitol despre fierbere si condens; si, capitole revizuite despre transportul de caldura, transportul de masa in stare solida si transportul de masa in fluide.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Introduction to Transport Phenomena In Materials Engineering
Rating-ul dumneavoastra