Close x

Islamic Art of Persia

Autor: Arberry, A.J.

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781861187338

168,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
"It is scarcely surprising that Persia - a land where civilization has flourished at a high level for three thousand years-would abound in worldly wisdom. This book illustrates the many ways Persian culture has influenced Persia's neighbours and become a legacy for the whole world.

Mai multe informatii
Autor Arberry, A.J.
Editura Third Millennium Press Ltd.
Dimensiuni 185 x 115 x 21
Data Publicarii 24/10/2019
Format Necartonata
Numar pagini 368
Descriere RO „Nu este deloc surprinzator faptul ca Persia - o tara in care civilizatia a inflorit la un nivel inalt timp de trei mii de ani - ar abunda in intelepciunea lumeasca. Aceasta carte ilustreaza numeroasele moduri in care cultura persana a influentat vecinii Persiei si a devenit o mostenire pentru intreaga lume.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
„Nu este deloc surprinzator faptul ca Persia - o tara in care civilizatia a inflorit la un nivel inalt timp de trei mii de ani - ar abunda in intelepciunea lumeasca. Aceasta carte ilustreaza numeroasele moduri in care cultura persana a influentat vecinii Persiei si a devenit o mostenire pentru intreaga lume.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Islamic Art of Persia
Rating-ul dumneavoastra