Close x

Islamic Schooling in the West

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783030088200

603,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book presents the views of leading scholars, academics, and educators on the renewal of Islamic schools in the Western context. Renewal relates to a purposeful synthesis of the tradition with contemporary educational practice and greater emphasis on empirical research substantiating best practices in Islamic schools.

Mai multe informatii
Editura Springer Nature Switzerland AG
Dimensiuni 210 x 148
Data Publicarii 14/12/2018
Format Necartonata
Numar pagini 327
Descriere RO Aceasta carte prezinta punctele de vedere ale savantilor, academicienilor si educatorilor de frunte cu privire la reinnoirea scolilor islamice in contextul occidental. Reinnoirea se refera la o sinteza intentionata a traditiei cu practica educationala contemporana si un accent mai mare pe cercetarea empirica care fundamenteaza cele mai bune practici din scolile islamice.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte prezinta punctele de vedere ale savantilor, academicienilor si educatorilor de frunte cu privire la reinnoirea scolilor islamice in contextul occidental. Reinnoirea se refera la o sinteza intentionata a traditiei cu practica educationala contemporana si un accent mai mare pe cercetarea empirica care fundamenteaza cele mai bune practici din scolile islamice.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Islamic Schooling in the West
Rating-ul dumneavoastra