Close x

Jana Dular

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 01/03/2017)

SKU:
9789619403709

126,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A truly inspiring story about a 22 year old girl leaving her career as a lawyer and spending the last seven years building schools, assisting orphans and children with special needs in Uganda, Tanzania and Malawi. Living proof to the world that a single good-hearted person can make a difference.

Mai multe informatii
Editura Guardians publications Ltd.
Dimensiuni 215 x 245 x 16
Data Publicarii 01/03/2017
Format Cartonata
Numar pagini 132
Descriere RO O poveste cu adevarat inspiratoare despre o fetita de 22 de ani care si-a parasit cariera de avocat si si-a petrecut ultimii sapte ani construind scoli, asistand orfani si copii cu nevoi speciale in Uganda, Tanzania si Malawi. Dovada vie pentru lume ca o singura persoana cu inima buna poate face diferenta.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O poveste cu adevarat inspiratoare despre o fetita de 22 de ani care si-a parasit cariera de avocat si si-a petrecut ultimii sapte ani construind scoli, asistand orfani si copii cu nevoi speciale in Uganda, Tanzania si Malawi. Dovada vie pentru lume ca o singura persoana cu inima buna poate face diferenta.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jana Dular
Rating-ul dumneavoastra