Close x

Jeep

Autor: Taylor, James

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781899870332

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
No vehicle has evoked such emotion in both war and peace as the ubiquitous and ever-versatile Jeep. After reviewing the Jeep's design and birth, and its unique role in WWII, Taylor reveals all models from the original CJ derivative of the military Jeep to the latest Grand Cherokee, one of the most coveted of today's luxury 4x4 SUVs. Comprehensive appendices cover technical specs, production numbers and performance figures.

Mai multe informatii
Autor Taylor, James
Editura Motor Racing Publications Ltd
Dimensiuni 188 x 241 x 15
Data Publicarii 10/12/1998
Format Cartonata
Numar pagini 128
Descriere RO Niciun vehicul nu a evocat o astfel de emotie atat in razboi, cat si in pace, ca omniprezenta si mereu versatila Jeep. Dupa trecerea in revista a designului si nasterii Jeep-ului si a rolului sau unic in al doilea razboi mondial, Taylor dezvaluie toate modelele de la derivatul original CJ al Jeep-ului militar pana la cel mai recent Grand Cherokee, unul dintre cele mai ravnite SUV-uri de lux 4x4 de astazi.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Niciun vehicul nu a evocat o astfel de emotie atat in razboi, cat si in pace, ca omniprezenta si mereu versatila Jeep. Dupa trecerea in revista a designului si nasterii Jeep-ului si a rolului sau unic in al doilea razboi mondial, Taylor dezvaluie toate modelele de la derivatul original CJ al Jeep-ului militar pana la cel mai recent Grand Cherokee, unul dintre cele mai ravnite SUV-uri de lux 4x4 de astazi.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Jeep
Rating-ul dumneavoastra