Close x

Johannesburg & Kruger National Park Footprint Focus Guide


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781910120118

53,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Johannesburg has been drawing back the visitors in droves, thanks to a city regeneration programme, cutting-edge museums, and its proximity to the magnificent Kruger National Park.  Footprintfocus Johannesburg & Kruger National Park will guide you from the sophisticated city to the top places for game viewing, providing detailed information on sights and attractions along the way. 

 

·         Essentials section with tips on getting to Johannesburg and around.

·         Detailed coverage of Kruger National Park and Tshwane (Pretoria)

·         Comprehensive listings of where to eat and sleep, including game lodges.

·         Detailed street maps for Johannesburg and other important destinations.

·         Slim enough to fit in your pocket.

 

Loaded with advice and information, this concise Footprintfocus guide will help you get the most out of Johannesburg & Kruger National Park without weighing you down.

 

Mai multe informatii
Autor Williams, Lizzie
Editura Bradt Travel Guides
Dimensiuni 176 x 112 x 14
Data Publicarii 08/01/2015
Format Necartonata
Numar pagini 176
Descriere RO Johannesburg a atras vizitatorii in masa, datorita unui program de regenerare a orasului, a muzeelor de ultima ora si a apropierii sale de magnificul parc national Kruger. Footprintfocus Johannesburg si Parcul National Kruger va vor ghida din orasul sofisticat pana in locurile de top pentru vizionarea jocurilor, oferind informatii detaliate despre atractii si atractii de-a lungul drumului. · Sectiune esentiala cu sfaturi pentru a ajunge la Johannesburg si imprejurimi. · Acoperire detaliata a Parcului National Kruger si Tshwane (Pretoria) · Listari cuprinzatoare de unde sa manance si sa dormi, inclusiv cabane pentru jocuri. · Harti stradale detaliate pentru Johannesburg si alte destinatii importante. · Suficient de subtire pentru a se potrivi in buzunar. Incarcat de sfaturi si informatii, acest ghid concis Footprintfocus va va ajuta sa profitati la maximum de Johannesburg si Parcul National Kruger fara sa va impovarati.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Johannesburg a atras vizitatorii in masa, datorita unui program de regenerare a orasului, a muzeelor de ultima ora si a apropierii sale de magnificul parc national Kruger. Footprintfocus Johannesburg si Parcul National Kruger va vor ghida din orasul sofisticat pana in locurile de top pentru vizionarea jocurilor, oferind informatii detaliate despre atractii si atractii de-a lungul drumului. · Sectiune esentiala cu sfaturi pentru a ajunge la Johannesburg si imprejurimi. · Acoperire detaliata a Parcului National Kruger si Tshwane (Pretoria) · Listari cuprinzatoare de unde sa manance si sa dormi, inclusiv cabane pentru jocuri. · Harti stradale detaliate pentru Johannesburg si alte destinatii importante. · Suficient de subtire pentru a se potrivi in buzunar. Incarcat de sfaturi si informatii, acest ghid concis Footprintfocus va va ajuta sa profitati la maximum de Johannesburg si Parcul National Kruger fara sa va impovarati.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Johannesburg & Kruger National Park Footprint Focus Guide
Rating-ul dumneavoastra