Close x

John Sentamu's Faith Stories

Autor: Sentamu, John

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780232529784

53,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The most authentic stories of Christian faith in the 21st Century come from the experiences of 'ordinary' people living 'ordinary' lives. In this book, compiled by John Sentamu, the Archbishop of York, 20 people with everyday lives, families and jobs explain what their faith means to them and how it makes an extraordinary difference.

Mai multe informatii
Autor Sentamu, John
Editura Darton,Longman & Todd Ltd
Dimensiuni 156 x 198 x 12
Data Publicarii 20/02/2013
Format Necartonata
Numar pagini 160
Descriere RO Cele mai autentice povesti ale credintei crestine din secolul XXI provin din experientele oamenilor „obisnuiti” care traiesc vieti „obisnuite”. In aceasta carte, compilata de John Sentamu, Arhiepiscopul Yorkului, 20 de persoane cu viata de zi cu zi, familii si locuri de munca explica ce inseamna credinta lor pentru ei si cum aceasta face o diferenta extraordinara.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cele mai autentice povesti ale credintei crestine din secolul XXI provin din experientele oamenilor „obisnuiti” care traiesc vieti „obisnuite”. In aceasta carte, compilata de John Sentamu, Arhiepiscopul Yorkului, 20 de persoane cu viata de zi cu zi, familii si locuri de munca explica ce inseamna credinta lor pentru ei si cum aceasta face o diferenta extraordinara.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:John Sentamu's Faith Stories
Rating-ul dumneavoastra