Close x

Judging under Uncertainty


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780674022102

403,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
In this book, Adrian Vermeule shows that any approach to legal interpretation rests on institutional and empirical premises about the capacities of judges and the systemic effects of their rulings. He argues that legal interpretation is above all an exercise in decisionmaking under severe empirical uncertainty.

Mai multe informatii
Autor Vermeule, Adrian
Editura Harvard University Press
Dimensiuni 245 x 164 x 27
Data Publicarii 12/05/2006
Format Cartonata
Numar pagini 346
Descriere RO In aceasta carte, Adrian Vermeule arata ca orice abordare a interpretarii juridice se bazeaza pe premisele institutionale si empirice cu privire la capacitatile judecatorilor si efectele sistemice ale hotararilor lor. El sustine ca interpretarea juridica este mai presus de toate un exercitiu de luare a deciziilor sub incertitudine empirica severa.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
In aceasta carte, Adrian Vermeule arata ca orice abordare a interpretarii juridice se bazeaza pe premisele institutionale si empirice cu privire la capacitatile judecatorilor si efectele sistemice ale hotararilor lor. El sustine ca interpretarea juridica este mai presus de toate un exercitiu de luare a deciziilor sub incertitudine empirica severa.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Judging under Uncertainty
Rating-ul dumneavoastra