Close x

Lab Manual for Brown's Understanding Food: Principles and Preparation, 5th

Autor: Brown, Amy

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781133607168

204,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The Lab Manual includes recipes and experiments appropriate for a food principles and food preparation course, organized to match the sequence of topics in the text. Each lab begins with an introduction and pre-lab questions, followed by an overview of the objectives, procedures, recipes, and post-lab questions.

Mai multe informatii
Autor Brown, Amy
Editura Cengage Learning, Inc
Dimensiuni 275 x 217 x 16
Data Publicarii 27/08/2013
Format Necartonata
Numar pagini 327
Descriere RO Manualul de laborator include retete si experimente adecvate pentru un curs de principii alimentare si pregatirea alimentelor, organizat pentru a se potrivi cu secventa subiectelor din text. Fiecare laborator incepe cu o introducere si intrebari pre-laboratoare, urmate de o prezentare generala a obiectivelor, procedurilor, retetelor si intrebarilor post-laborator.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Manualul de laborator include retete si experimente adecvate pentru un curs de principii alimentare si pregatirea alimentelor, organizat pentru a se potrivi cu secventa subiectelor din text. Fiecare laborator incepe cu o introducere si intrebari pre-laboratoare, urmate de o prezentare generala a obiectivelor, procedurilor, retetelor si intrebarilor post-laborator.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Lab Manual for Brown's Understanding Food: Principles and Preparation, 5th
Rating-ul dumneavoastra