Close x

Language Arts, Math, and Science in the Elementary Music Classroom

Autor: Milai, Kim

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780190661885

156,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Language Arts, Math, and Science in the Elementary Music Classroom provides a practical guide to help music teachers incorporate elementary classroom subjects into their curriculum using STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Math)-inspired strategies, with added emphasis on social studies.

Mai multe informatii
Autor Milai, Kim
Editura Oxford University Press Inc
Dimensiuni 181 x 255 x 20
Data Publicarii 09/11/2017
Format Necartonata
Numar pagini 352
Descriere RO Limba de arta, matematica si stiinta in clasa de muzica elementara ofera un ghid practic pentru a ajuta profesorii de muzica sa incorporeze materii de clasa elementara in curriculum-ul lor folosind strategii inspirate de STEAM (stiinta, tehnologie, inginerie, arte si matematica), cu un accent sporit pe studiile sociale .
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Limba de arta, matematica si stiinta in clasa de muzica elementara ofera un ghid practic pentru a ajuta profesorii de muzica sa incorporeze materii de clasa elementara in curriculum-ul lor folosind strategii inspirate de STEAM (stiinta, tehnologie, inginerie, arte si matematica), cu un accent sporit pe studiile sociale .
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Language Arts, Math, and Science in the Elementary Music Classroom
Rating-ul dumneavoastra