Close x

Las Memorias de Gonzalo Fernandez de Oviedo


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780807891551

216,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This is an edition of the parts of the Quincuagenas of Gonzalo Fernandez de Oviedo that the author considers "aspectos de las Quincuagenas que podemos considerar respaldados por las vivencias del autor", hence the title Memorias. We are left, however, with two substantial volumes of which this is the second.

Mai multe informatii
Autor Avalle-Arce, Juan Bautista
Editura The University of North Carolina Press
Dimensiuni 229 x 152
Data Publicarii 30/10/2017
Format Necartonata
Numar pagini 348
Descriere RO Aceasta este o editie a partilor din Quincuagenas a lui Gonzalo Fernandez de Oviedo pe care autorul o considera „aspecte ale Quincuagenelor pe care le putem considera raspandite pentru vietile autorului”, de unde si titlul Memorii. Ramanem, insa, cu doua volume substantiale, dintre care acesta este al doilea.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta este o editie a partilor din Quincuagenas a lui Gonzalo Fernandez de Oviedo pe care autorul o considera „aspecte ale Quincuagenelor pe care le putem considera raspandite pentru vietile autorului”, de unde si titlul Memorii. Ramanem, insa, cu doua volume substantiale, dintre care acesta este al doilea.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Las Memorias de Gonzalo Fernandez de Oviedo
Rating-ul dumneavoastra